Kaymakam'dan Veda Ziyareti

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Saygı değer Dereliler, değerli dostlarım ve arkadaşlarım, 
2017 yılının Kasım ayında ilk görev yerim olan Dereli ye tayin oldum. 8 aylık görev sürem boyunca bulunduğum makamın hakkını vermek ve her daim daha fazlasını yapabilmek için gece gündüz gayret gösterdim. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde Devlet anlayışı ile tarafsız ve adil olarak Dereli deki her vatandaşın Kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret gösterdim. Vekil Kaymakam olarak değil; zaman az iş çok prensibiyle mümkün olan en fazla hizmeti yapmaya çalıştım. Makamda oturan biri olmadım siz şahit oldunuz. Yaradana ve yaratılana duymuş olduğumuz sevgi muhabbet, bu mevki ve makamların bizlere milletin emaneti olduğu idrakiyle “İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın” düsturu ile hareket ettim. Fıratın kenarında bir kuzuyu kurt kapsa bununda hesabının bize sorulacağı hisiyatı içerisinde oldum. Devletin Makamını millete her daim Derelililere açık tuttum. Her zaman mağdurun ve mazlumun yanında oldum. Çözüm bulamasan dahi dertleriyle dertlendim.
Yurtdışı programım dahilinde Ankara ya çağırılmam hasebiyle 29 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimi itibari ile Dereli deki görevimden ayrılıyorum. Dereli halkının göstermiş olduğu sevgi, saygı ilgi, teveccüh ve üzüntüsünü gördükçe bende hizmet süremin 8 ayını burada geçirerek sizlerden biri, sizlerin bir parçası olduğumu ve Derelili olduğumu ayrılmanın verdiği hüzünle dile getirmek istiyorum. Azda olsa yüreğinizde ve belleğinizde yer edebildiysem bunu onur sayarım.
Derelide görev yapmaktan ve sizlerle birlikte olmaktan gurur duydum. Kalben istiyorumki uzun yıllar bu ilçede çalışalım fakat kaderin cilvesi yurtdışı görevi için ayrılma vakti geldi. Dereliyi ve Derelilileri asla unutmayacağım. İnşallah bu bir hatime olmayacak bir Fatiha olacak ve yollarımız günün birinde tekrar kesişecek. Bu süreçte yanımda olan eşime çalışma arkadaşlarıma ve siz değerli Dereli halkına teşekkür ediyorum. Sizleri Allaha emanet ediyorum.
Ben gelmedim davı için
Benim işim sevi için
Gönüller dost evi için
Gönüller yapmaya geldim.

Bilmeden istemeden de olsa kalp kırmış, gönülleri incitmişsem hakkınızı helal edin veya Cuma günü mesai bitimine kadar hakkınızı benden alın.

Mustafa Berat KASIMOĞLU
Dereli Kaymakamı Vekili

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN