Kadroya Geçiş Mülakat Sınavı Başladı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi bünyesinde değişik birimlerde görev yapan taşeron işçilerimiz için kadroya geçiş mülakat sınavı başladı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu sınavın yapıldığı Fen İşleri Müdürlüğü şantiyesini ziyaret ederek, sıra bekleyen personellere başarı dileğinde bulundu. Aksu,  konuyla ilgili yaptığı açıklamada, özel sektör şirketlerinde hizmet alımı sözleşmesi ile çalışan işçiler için mülakat sınavının başladığını belirterek;  “Kanun Hükmünde Kararname gereği yapılan çalışmalardan sonra 867 işçi arkadaşımız mülakat sınavına girmeye hak kazanmıştır. Aslında yapılan özel sektör sözleşmesi ile taşeron olarak çalışan arkadaşlarımızın, belediye şirketine geçirilmesidir. Bu KHK’nin birçok eksiği vardır. Bu eksikliklerin giderilesini, hiçbir arkadaşımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Biz her zaman emeğin yanında olduk. Hiçbir insanın işsiz kalmasını istemiyoruz. İşsizlik toplumun ortak sorunudur. Bu soruna kimse kayıtsız kalamaz. Belediyemiz bünyesinde ve ülke genelinde sınava giren tüm emekçilerimize başarılar diliyorum“ şeklinde görüşlerini açıkladı.

Giresun Belediyesi bünyesinde bulunan taşeron işçiler için bugün başlayan mülakat sınavı Cuma günü tamamlanacak. Sınav sonuçları, internet üzerinden ve belediye iş yerlerinde panolardan duyurulacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN