İl Genel Meclisi, Toplandı

PAYLAŞ

Giresun İl Genel Meclis Toplantısı,  Vali  Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.

Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, meclis üyelerine 2019 yılında yapılan çalışmaları için teşekkür eden Vali Sarıfakıoğulları, “2020 yılının ilimiz için başarılı, hayırlı çalışmalara temenni olmasını diliyorum. 2020 yılı hepimiz için verimli geçer ve hepimiz için alt yapı çalışmaları anlamında memnuniyet verici bir yıl olur. Bu konuda her zaman olduğu gibi desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyorum” diye konuştu.

VALİ SARIFAKIOĞULLARI : “ÖZEL İDARE BİNASINDA ÇALIŞMALAR SON AŞAMAYA GELDİ”
2020 yılı içerisinde devam eden projeler ve yatırımlar konusuna değinen Vali Sarıfakıoğulları; “Biz araç parkı konusunda genel bir karar aldık. 2019 yılı içerisinde. İlçelerimize düşen payları merkez ilçe dahil araç parkının geliştirilmesi, genişletilmesi noktasında kullanacağız. Aldığımız bu kararı 2020 yılı içerisinde hayata geçireceğiz.  Özel İdare Hizmet Binamızın da faaliyete geçmesi hepimiz için çok önemli. Meclisimizin hem yeni ve uygun bir çalışma ortamı içerisinde bulunması hem de diğer birimlerin daha sağlıklı bir ortamda hizmet vermesini önemsiyoruz. Özel İdare Hizmet Binamızın çalışmalarında son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Bina içerisinde bir takım eksiklikler ile birlikte, binanın çevre düzenlemeleri çalışmaları yapılmaktadır. Bu hususta gösterdikleri gayretler için İl Özel İdaresi çalışanlarımıza da ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum” dedi. 

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI AKSATILMADAN DEVAM EDİYOR
Karla mücadele konusunda il genelinde yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Vali Sarıfakıoğulları; “Şu an Giresun-Dereli-Şebinkarahisar karayolu güzergâhında, Eğribel civarında birkaç çığ olayı oldu. Karayolları ekipleri burayı açmak üzereler. İl Özel İdaremizin ekipleri de karla mücadele noktasında bölgede faal haldeler. Kapanan köy ve mahalle yollarını en kısa süre içerisinde açmaktadırlar. Bu akşam tipi uyarısı var. Bununla ilgili uyarılarımızı yaptık.  Gayretlerini, özverilerini en üst noktaya çıkartarak canla başla çalışıyor ekip arkadaşlarımız. Hem İl Özel İdaresi, hem de İl Genel Meclisimizin vermiş olduğu destek çalışanlarımızın motivasyonunda önemli bir unsur. Ben bu nedenle bütün çalışan arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize ve idarecilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını “Zaten buradaki ve ilçelerden gelen meclis üyelerimizle, yereldeki sorunların çözümü noktasında her zaman görüşüyoruz. El birliği içerisinde, ilgili kesimlerle yaptığımız istişarelerle birlikte imkanlarımız ölçüsünde sıkıntılarımızı, sorunlarımızı çözmek için Meclis Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte azami gayreti gösteriyoruz. Hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye tamamladı.

Vali Sarıfakıoğulları başkanlığındaki, İl Genel Meclis Toplantısına gündemdeki maddelerinin görüşülmesiyle devam edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN