İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Ziyaret

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti. Ziyarette Giresun'da bugüne kadar belediye tarafından yapılan projeler ve gelecekte yapılması planlanan projeler ile alakalı verimli sohbetler gerçekleştirildi.

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Ziyarette Giresun’da bugüne kadar belediye tarafından yapılan projeler ve gelecekte yapılması planlanan projeler ile alakalı verimli sohbetler gerçekleştirildi.

Bakan Soylu’nun Giresun ve bölgemize sürekli olarak sağladığı destekler için teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu, misafirperverlik ve ilgi alakaları için şükranlarını dile getirdi.

Başkan Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Aynı davada beraber yol yürümekten gurur duyduğum, her zaman bizler için emeğini esirgemeyen ülkenin ve milletin güvenliği için tüm suç örgütleri ve suçlularla başarılı bir şekilde sonuna kadar mücadele eden, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek şehrimize yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarede bulunduk. Terörün belini kırarak Türkiye’ye derin bir oh çektiren Sayın Bakanımıza milletimize hizmetlerinden ötürü şükranlarımızı sunarken, şehrimizdeki dönüşüm, gelişim ve değişimle ilgili de bilgi verdik. Güzel şehrimizin güzel insanlarının selamlarını, sevgilerini ilettik.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN