''Hedefimiz Keşap'ı Turizm Üssü Yapmak''

PAYLAŞ

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür yerli ve yabancı turistleri Keşap'a davet etti.

Başkan Emür "Turizm ilçesi olma yolunda Keşap’ımız da inci güzelliğinde  5 tane ayrı plajımız bulunuyor.  Bunlar Düzköy Plajı, Kulak Camping, Keşap Uluburun Plajı, Asarkaya Plajı, T1 Plajı. 
Mavi ve yeşilin tüm tonları Karadeniz gibi gözlerinizin önünde duruyor. Bir ilçeyi keşfetmek istiyorsak güzellikleri ve doğal oluşumları ile bir bütün olarak görmemiz gerekiyor. Tüm turistlerimizi her bir plajımız kendisine çekecektir.
Ulaşım konusunda toplu taşıma araçları ile yada kendi araçlarınız ile konumlarını rahatça bulabilirsiniz.  
Plajlarımızın her noktasında denize girebilir ve aileniz ile keyifli ve kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Doğamız ve plajlarımız sürdürülebilir bir dengeye sahip. Bölgenin en güzel ve modern plajları Keşap’ta. 
Yaz tatilini yaparken kontrollü sosyal hayat, sosyal mesafe ve hijyenimizede dikkat etmeliyiz. Ayrıca Keşap’ta sosyal belediyecilik anlamında etkinliklerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Bisiklet ve yürüyüş yollarımızda vatandaşlarımız her gün düzenli spor yapabilir. Sahilde de oturmak için kamelyalarımızı da tercih edebilir.
Tüm yaz boyunca yerli ve yabancı turistlerimizi ilçemize bekliyoruz. Hedefimiz gözbebeğimiz Keşap’ımızı  turizm üssü yapmak"dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN