Hayvan Haklarına Karşı Oldukça Duyarlı Davranıyoruz

PAYLAŞ

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
"Hayvanları Koruma Günü'nün amacı; hayvanlara karşı sevgi ve merhamet duyguları uyandırmak, onları korumak ve haklarına saygı duyulmasını sağlamaktır. 
Sosyal belediyecilik adına Keşap Belediyesi olarak hayvan haklarına karşı oldukça duyarlı davranıyoruz. Yaz aylarında esnaf ile vatandaşlarımıza mama ve su kapları dağıtımı gerçekleştirdik. Kış aylarında rahat uyuyabilmeleri ve barınmaları için kedi ile köpek kulübelerini ilçemizin muhtelif yerlerine yerleştirdik. Koronavirüs pandemisi  dolayısıyla sokakta yaşayan patili dostlarımız ve kuşlar için yem ile mama dağıtımını sürekli devam ettirdik. Sürekli olarak hem sokaklar da hemde belediyemizde kedi ve köpek mama talebi olan vatandaşlarımıza mama dağıtımlarımız devam ediyor. Saha da gelen ihbarlar ile ekiplerimiz yaralı ve hasta hayvanların tedavisi amacıyla rehabilitasyon merkezimize getirip gözetim altında iyileştirip sağlıklarına kavuşturuyorlar.  Onlar sokakta, evlerimizde ve sosyal hayatımızın her noktasında bizimle yaşıyorlar. Hayvanlar da huzurlu ve sağlıklı yaşamak için temel bir hakka sahipler. Her yıl 4 Ekim günü tüm dünyada Hayvan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.
Hayvanlara karşı sevgi ve şefkat duygularımızı canlı tutmak, onları korumak ve hayvan haklarına saygı duyulmasını sağlamak hepimizin önemli görevleri arasında olmalıdır. 
Hayvanlara göstereceğimiz sevgi ve hoşgörü ile yaşamımız daha da güzelleşecektir. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle tüm canlılara karşı daha da sorumlu davranan nesillerin yetişmesini temenni ederim"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN