Hayvan Bakım Evine Yeni Kulübeler Yerleştirildi

PAYLAŞ

Görele Belediyesi bünyesinde bulunan Geçici Hayvan Bakım evimize 18 köpek, 3 kedi olmak üzere 21 adet kulübe yaptırıldı.

Görele Belediyesi Geçici Hayvan Bakım evinde koruma altına alınan köpeklerin daha sağlıklı ortamlarda beslenmesi ve bakımlarının yapılması amacıyla, toplu kafeslerin yanı sıra her köpek için özel olarak tasarlanmış köpek ve kedi kulübeleri bakımevine yerleştirildi.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, köpek ve kedi kulübelerini yerinde inceleyerek, sevimli dostlarımızın bu ağır kış şartlarını rahat bir ortamda geçirmeleri için ihtiyaç olan kulübeleri Geçici Hayvan Bakım evine yerleştirildiğini söyledi.

Sokak hayvanlarının modern bir şekilde dizayn edilen bakımevimizde her türlü ihtiyaçları karşılandığını da hatırlatan Erener, “Bakımevimizin ihtiyacı olan kedi ve köpek kulübelerini yerlerine koyduk. Bakımevimizde tüm ihtiyaçları karşılanan sokak hayvanlarımızı özel hazırlanan kulübeler sayesinde soğuktan korumayı hedefliyoruz. Sevimli dostlarımız için tüm vatandaşlarımızı duyarlılığa davet ediyoruz” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN