Hastane Tedavisi İçin Ulaşım Hizmeti

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun talimatıyla kurulan 'Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi' ihtiyaç sahibi vatandaşların hastane tedavisi için ulaşım hizmeti sunuyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ ihtiyaç sahibi vatandaşların hastane tedavisi için ulaşım hizmeti sunuyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine programlanan ekipler anında adrese yönlenerek hastaya ulaşıyor. Ardından, hastaneye gitmek için talepte bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ekipler tarafından evinden alınarak, tedavisi tamamlandıktan sonra yeniden evine ulaştırılıyor.

Vatandaşlar ise aldıkları hizmetten son derece memnun kalırken, uygulamayı hayata geçiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Diğer yandan, dezenfeksiyon ekipleri tarafından şehir genelinde yürütülen dezenfekte çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler, vatandaşların ortak kullandığı alanlar, camiler, duraklar ve resmi kurumlarda dezenfekte işlemi uyguluyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN