Türkiye

Türkiye Haberleri

Giderek Yaygınlaşıyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’de de iyi tarım uygulamalarının giderek geliştiğine ve yaygınlaştığına dikkat çekti Bayraktar, şu bilgileri verdi:

Sigara Yasağı Genişliyor!

Sağlık Bakanlığı tütünle mücadele kapsamını genişletiyor. Kış aylarında kapalı mekanların camlı bölümlerinin tamamen kapatılarak sigara içilmesiyle ilgili yeni bir yasal düzenleme yapılacak.

Fındık Fiyatları Görüşülmeye Devam Ediyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ordu Ziraat Odalarının başkanlarını kabul etti. Bayraktar, Ordu heyetiyle, fındık fiyatlarını değerlendirdi ve fındık fiyatlarının yükseltilmesi konusundaki çalışmalara devam edilmesini istedi.

Fındık Üreticisi Zarar Görüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Necati Tığlı, yaptığı açıklamada,Başta Giresun milletvekilleri olmak üzere bölge insanının oyunu alarak Meclis’e giden tüm AKP’li vekilleri “üreticinin hakkını savunmak için“ göreve çağırıyoruz. Milli ürünümüz fındık, tekellere peşkeş çekilemez.

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne Başvuru Süresi Uzadı

Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 11 Şubat 2016 Tarihli Resmi Gazete Sayı: 29621 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından:

Sağlık Bakanlığı'ndan Sürücü Adaylarıyla ilgili Açıklama

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Sürücü belgesi için istenilen “sağlık raporuna” ilişkin yayınlanan haberlerde kamuoyunu yanlış bilgilendiren ifadelerin yer alması üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Ordu'da Fuhuş Operasyonu

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğünce sürdürülen fuhuş ve fuhuşa teşvikle mücadele çalışmaları çerçevesinde;

Giresun'da, Traktör Sayısı 2 bin 831

Traktör sayısındaki artış 2015 yılında, Giresun'da 100, Traktör sayısını Aralık ayında 70 adet artıran Nevşehir, 20 bin 22 traktörle ilk kez 20 bini geçti.

Sertifikalı Budamacılar Fındık Bahçelerinde

Fındıkta Verim ve Kaliteyi Arttırma Projesi kapsamında Trabzon’da düzenlenen Fındık Eğitimi Kursları’nda doğru budama şekillerine öğrenen üreticiler sertifikalarına aldıktan sonra hemen fındık bahçelerine girdiler.

9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü

Sigara, doğum öncesi dönemden başlayarak, çocuk ve erişkinlikte ölüme kadar götüren 50’nin üzerinde sağlık sorununa yol açmaktadır. Önlenebilir hastalık ve ölüm sebeplerinin en önde gelenlerinden biridir.

Bayraktar, Fındık Fiyatını Değerlendirdi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, şunları söyledi: “Fiyat makasında hem tüketicimiz hem üreticimiz için iyi bir tablo göremiyoruz. Bu tabloyu değiştirmemiz lazım.

Şehit Astsubay, Ünal Bıçakçı Trabzon'da Uğurlandı

Diyarbakır'ın Sur İlçesindeki Çatışmalarda Ağır Yaralanan Ve Kaldırıldığı Hastanede Şehit Düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı (24), Ebediyete Uğurlandı

Meteorolojiden Fırtına Uyarısı

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Karadeniz'de rüzgarın Cumartesi günü (06.02.2016) akşam saatlerinden itibaren hızını artırarak

Emniyete Saldırı, 1 Polis Şehit 4 Terörist Öldürüldü

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre teröristler cizre ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasına saldırı düzenledi saldırıda 1 Polis Şehit olurken 4 terörist etkisiz hale getirildi...

Sur'da Çatışma 3 Asker Şehit

Toplam 1112 haber.