Spor

Spor Haberleri

Giresunspor - Adanaspor Maçı Yayın Ve Saati

Spor Toto 1. Lig, 7. Hafta maçında Giresunspor - Adanaspor takımı ile karşılaşacak .

Uluslararası Bisikletçilere Ödül

Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Uluslararası Karadeniz Bisiklet Turu, Rize-Giresun etabında dereceye giren bisikletçilere ödüllerini verdi.

Kick Boks Salonu Açılışı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, İlimiz Merkez Hacısiyam Mahallesi 72 Evler Sokakta hizmete giren kick boks salonunun açılışını yaptı.

Keşap Belediyespor'a Ziyaret

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Giresun Süper Amatörde mücadele eden Keşap Belediyesporlu futbolcuların antrenmanına katıldı.

Başkan Erener'den Tebrik

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası 1. Tur müsabakalarında Elazığ Sosyal Yardımlaşma Kulübü ile karşılaşan Görele Belediyesi Bayanlar Hentbol Takımımız, rakibini 34- 22 yenerek Türkiye Kupası B grubundan 2. Tura yükseldi.

Giresunspor'da Hedef Süper Lig

Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli ve Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresunspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Çotanak Stadyumu İnşaatında Son Durum

Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Sayın Nurettin Canikli ve Giresun Milletvekili Sayın Av. Kadir Aydın, yapımı devam eden Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunarak ve Giresunspor Sosyal Tesislerini ziyaret etti.

Giresun Spor Kulübü'ne 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Vali Harun Sarıfakıoğulları, yeni sezon öncesinde Giresun Spor kulübünü ziyaret ederek; Giresun Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı M.Temel Bozbağ’a, Yönetim Kuruluna, teknik heyete, futbolcular ve kulüp çalışanlarına başarılar diledi.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında gerçekleştirildi.

Giresunspor - Eskişehirspor Maçı Yayın ve Saati

Giresunspor Spor Toto 1. Lig 1. Hafta karşılaşmasında Giresun Atatürk Stadyumu'nda Eskişehirspor'u konuk edecek. 12 Ağustos Pazar günü saat 19.30’da oynanacak olan karşılaşma beIN Sports Max 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Giresunspor'da Yeni Transfer

Giresunspor kulübü, geçtiğimiz sezon Gazişehir FK forması giyen 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Adama Ba ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Savaş Polat Giresunspor'da

Giresunspor kulübü Konyaspor’da forma giyen 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Savaş Polat'ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.‬

Ergin Keleş Giresunspor'da

Giresunspor kulübü 31 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Ergin Keleş ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.‬

YGBS'den Ligden Çekilme Kararı

2006 yılında kurulan Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü 2010 yılına kadar bölgesel ligde mücadele etmiştir.

Batlama Kapalı Spor Salonu İnşaatı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, merkez Batlama mevkiinde yapımı devam eden kapalı spor salonu inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Giresunspor'a Yeni Forvet, Dauda

daha önce Kızılyıldız, Vitesse gibi önemli kulüplerin yanısıra son olarak Yunanistan Süper Ligi takımlarından Atromitos forması giyen

Görele'ye Spor Tesisi Yapımında Sona Gelindi

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in girişimleriyle ilçeye kazandırılacak olan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerinin yapımında sona gelindi.

Giresunspor'un 2018/19 Sezonu Fikstürü Belli Oldu

Giresunspor'un 2018/19 Sezonu fikstürü belli oldu.‬ Spor Toto 1. Lig müsabakaları 10, 11, 12 ve 13 Ağustos 2018 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak ve ligin ilk yarısı 23 Aralık 2018 tarihinde oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Toplam 788 haber.