Ekonomi

Ekonomi Haberleri

52 milyon TL'lik Destekleme Ödemesi Yarın Başlıyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, yarın ödemelerine başlanacak olan su ürünleri yetiştiriciliği desteklemeleriyle ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı:

Tarımsal Desteklemeler Belli Oldu!

2018 Yılı ÇKS kayıtlarına göre tarımda kullanılan mazot ve gübre desteği için, aşağıda belirlenen miktarda alan bazlı destek ödemesi yapılır.

Mazot-Gübre Destek Ödemesi Başladı

Çiftçilere 2,5 milyar liralık mazot-gübre destek ödemesi 23.2.2018 Cuma günü başladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, mazot-gübre destekleme ödemelerine ilişkin aşağıdaki açıklamayı yaptı:

TMO'nun Fındık Kararına Olumlu Tepki

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, açıklama

Karan, Üreticinin Elinde Fındık Kalmadı

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, 2017 yılı fındık rekoltesi suyunu çekince, bazı kesimlerin Toprak Mahsulleri Ofisi’nin elindeki fındığa sulanmaya başladığını ifade etti.

Fındık İhracat Rakamları Açıklandı!

Karadeniz Fındık Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) en çok fındık ihracatı yapan firmaları açıkladı.

Fındık TMO'dan 13 Milyon TL'ye Alınacak

Türk Silahlı Kuvvetlerindeki erbaş ve erlerin sağlıklı, güvenli beslenmesini sağlamak amacıyla Milli Savunma Bakanlığı Özalp Salonu'nda Tarım Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı arasında gıda alımına ilişkin protokol imzalandı.

DOKA Mali Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

DOKA Mali Destek Programının hibe miktarları ile proje süreleri hakkında katılımcıları detaylı olarak bilgilendirdi.

Destek Başvurularında Son Gün 30 Aralık

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptıkları yoğun girişimlerle 31 Aralık 2017 tarihine uzatılan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuru süresinde son haftaya girildiğini bildirdi.

Son Gün 30 Kasım

Mali Hizmetler Müdürlüğü, vergi ödemelerinin son güne bırakılmamasını, mükelleflerin gecikme faizi ile karşılaşmamaları için 30 Kasım tarihine kadar ödemelerini yapmalarının arzu edildiğini açıkladı.

Toplam 756 haber.