Eğitim

Eğitim Haberleri

Çoruh Edaş'tan İş Güvenliği Eğitimi

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, tüketicilerine kesintisiz ve kaliteli enerji ulaştırabilme ilkesi doğrultusunda personel eğitimlerine devam ediyor. Bünyesinde yer alan personellere düzenli olarak yeni bilgi akışında bulunan Çoruh EDAŞ, bu kez Uluslararası ISO ve Temel İş Güvenliği konuları üzerinde durdu…

2 Okulda İnceleme ve Denetim

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 15 Ekim Pazartesi günü iki okulda inceleme ve denetimde bulundu.

Okul Denetimleri Başladı

Başkan Erener'den Öğrencilere Eğitim Seti

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçedeki okulları ziyaret ederek, 1,2 ve 3.cü sınıf öğrencilerimize içerisinde kalem, silgi ve defterden oluşan okul öncesi eğitim seti dağıttı.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 2018–2019 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Vali Sarıfakıoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi.

Öğrencilerden Ziyaret

Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 2018–2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış törenine katıldı.

Alucra İlçesine Okul

Alucra ilçesinde, hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılacak olan Halk Eğitim Merkezi ve İlkokul binası için Valilikte bir protokol imzalandı.

İlköğretim Haftası Programı

17 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 09:00’da Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayacak olan kutlama programı saat 10:00’da Namık Kemal İlkokulunda yapılacak olan programla devam edecek.

Okul Güvenliği Toplantısı

2018–2019 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde, Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında; okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele, eğitim kalitesinin artırılması ve diğer hususlarla ilgili bir toplantı yapıldı.

Okullarda Çevre Düzenleme

Öğrencilere Ev Sahipliği

Toplam 943 haber.