Eğitim

Eğitim Haberleri

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Vali Enver Ünlü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı açılış programına 12 Eylül Pazartesi günü Yeşilgiresun İlkokulunda katıldı.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Vali Enver Ünlü, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Giresun Üniversitesi Öncülüğünde Gebze'de "Fındık" Çalıştayı Yapıldı

Giresun Üniversitesi'nin, YÖK tarafından "fındık" alanında ihtisaslaşacak üniversite olarak ilan edilmesinin ardından, konuya ilişkin çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Keşap Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

Başkan Emür, Keşap Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açılışına Katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Üniversiteden Kamuoyuna Açıklama

Giresun Üniversitesi’nin 2021-2022 öğretim yılı mezuniyet töreni başta olmak üzere birkaç konuda, basında ve sosyal medyada kişileri karalama niyetiyle yazılmış, gerçek dışı bazı haber ve yorumlar üzerine aşağıdaki açıklamaların yapılmasına gerek duyulmuştur:

Çakırmelikoğlu, Çalıştayda Konuştu

Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Çalıştayı’na katılan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Odanın yetki ve sorumlulukları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Şebinkarahisar’da Okul Temeli Atıldı

Vali  Enver Ünlü, Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı hayırsever İş İnsanı Dursun Aydın Özbek ve hayırsever iş insanı Mehmet Aydın Özbek tarafından, Şebinkarahisar ilçesine yaptırılan okulun temel atma törenine katıldı.

Başkan Emür’den Rektör Can'a Ziyaret

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı  ziyaret etti.

Fındık İhtisas Ziyareti

başımızın tacı fındık ve bu konuda ihtisas alanı oluşturma yönünde yök tarafından programa dahil edilmiştir.

İl Genelinde Eğitim Öğretime Bir Gün Ara Verildi

Giresun İli Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, 17 Mart Perşembe günü Vali Enver Ünlü başkanlığında, Valilik Makamında toplanarak; Giresun genelindeki tüm kademelerde eğitim öğretime 1 (Bir) gün süreyle ara verilmesine karar verdi.

“Ülkemizin Stratejik Ürünü Fındık” Paneli Yapıldı

Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve TÜBİTAK MAM işbirliği ile düzenlenen "Ülkemizin Stratejik Ürünü Fındık: Önemi ve Geleceği" başlıklı panel  , Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleşti.

Gençlik Merkezi Köyler'de

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdürülen Giresun Gençlik Merkezi köy okullarındaki gençlere de ulaşmaya çalışıyor. Giresun Ülper  Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret eden Giresun Gençlik Merkezi gönüllü gençleri öğrencilerle çeşitli oyunlar oynarak, gençlerin yüzünü güldürdü.

Keşap'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap Halk Eğitimde düzenlenen programa katıldı.

Öğretmenlerden Başkan Emür’e Ziyaret

Keşap İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Aykıt ve beraberindeki şube müdürleri ile öğretmenler Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ü makamında ziyaret etti.

Üniversite Öğrencileri için Karşılama ve Tanıtım Stantları Kuruldu

akademik yılın başlamasıyla birlikte Giresun Üniversitesi’ne kayıt yaptırmaya gelen üniversite öğrencilerine yönelik karşılama ve tanıtım stantları oluşturuldu.

Dijital Dönüşüm-Endüstri 4.0 Eğitimi Düzenlendi

Endüstri 1.0, Endüstri 2.0, Endüstri 3.0 Sanayi Devrimlerinin üretim üzerindeki etkilerinde bahseden Dr. Hüseyin Halıcı, Endüstri 4.0 ‘ın toplumda etkilerine değindi.

Toplam 943 haber.