Eğitim

Eğitim Haberleri

Karadeniz'de Çevre Eğitimi

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulunda düzenlenen ‘Karadeniz’de Çevre Eğitimi’ programına katıldı.

Bir Fidan Bin Can

Giresun Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim ve Yeşilay Topluluğunun Orman İşletme İl Müdürlüğünün destekleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantin karşısı açık hava parkına fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Vali Sarıfakıoğulları, Koltuğunu Güngör'e Devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları çerçevesinde bugün 09.30’da Gazipaşa İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eylül Nisa Güngör, Vali koltuğuna oturarak, Vali Harun Sarıfakıoğulları’ndan sembolik olarak görevi devraldı.

Müftülükten Lise Öğrencilerine Ödüllü Yarışma

Görele Müftüsü İhsan Öz, yarışmaya katılacak öğrencilere şimdiden başarılar dileyerek, müftülük tarafından bu tür ödüllü yarışmaların devam edeceğini söyledi.

Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı

Giresun, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'dan eğitimcilerin katıldığı "Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı" ilimiz ev sahipliğinde yapıldı.

42'inci Turizm Haftası

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde 16 Nisan Pazartesi günü saat 10:00'da Yeşil Giresun Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen programa katıldı.

Vali Sarıfakıoğulları, e-Sınav Salonu Açılışını Yaptı

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 06 Nisan Cuma günü saat 09:30’da 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinde e-Sınav Salonu açılışını yaptı.

Sürekli İşçi Kadrosuna Geçiş Sınav Sonuçları Açıklandı

696 Sayılı KHK Gereği Sürekli İşçi kadrosuna geçen personelin sınav sonuç listesi açıklandı.

Belgele Töreni Düzenlendi

Kütüphaneler Haftası Kutlama Programı

Konuşmaların ardından kütüphaneden en çok yararlananlara ve yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri Vali Harun Sarıfakıoğulları tarafından verildi.

Sınav Takvimi Duyurusu

Forklift Kursu Açılacak

Toplam 943 haber.