Eğitim

Eğitim Haberleri

Valilikten Kamuoyu Açıklaması

Ulusal ve yerel basında İlimiz Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eski binası hakkında çıkan haberlerle ilgili kamuoyuna açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Kamu Kurum ve Kuruluşlarından brifing almaya devam eden Vali Harun Sarıfakıoğulları İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Görele Belediyesi Yaz Okulu

Abdullah Bozbağ İlkokulu Kampanya Birincisi

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Denetim Birimi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından başlatılan Okullar arası Atık Pil Toplama Kampanyası sona erdi.

Karne Sevinçlerine Ortak Oldu

Öğrencilere Karneleri Verildi

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Karne Dağıtım Töreni’ne katılarak öğrencilere karnelerini verdi.

Tirebolu'ya 115 Yataklı Erkek Öğrenci Yurdu

Tirebolu Belediyesinden yapılan açıklamada, İlçemizde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren İlkokul-Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerimize her daim desteklerimizi devam ettiriyor,İl dışından ilçemize gelerek eğitimlerine devam eden öğrencilerimizin Barınma ihtiyacını karşılamak için çaba sarf ediyoruz.

Portakal Kabuğundan Kolonya

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Portakal Kabuğundan Kolonya yapan Giresun Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

Perakende Sektöründe İletişim

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademi organizasyonunda “Perakende Sektöründe İletişim” konulu eğitim düzenlendi.

Öğrencilerden Sergi Daveti

Mezuniyet Töreni Yapıldı

Bağış Yapan Öğrencilere,Madalya

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Güçlendirme Vakfı’na yaptıkları bağışlar nedeniyle Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Bronz Madalya Beratı takdim etti.

Kursiyerler Belgelerini Aldı

Vali Sarıfakıoğulları, VII. Girişimcilik ve Kariyer Günlerine Katıldı

Vali Harun Sarıfakıoğulları VII. Girişimcilik ve Kariyer Günleri 2018 İstihdam Şenliği kapsamında düzenlenen etkinliğine katıldı.

Toplam 943 haber.