Gurbetçilerden Milli Dayanışma Kampanyasına Destek

PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na Almanya’dan destek geldi.

Almanya’da yaşayan bir gurbetçi aile, Türkiye’deki akrabaları aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Milli Dayanışma kampanyasına 2 bin TL. bağışta bulundu.

Almanya’da yaşayan Zerrin Dizdar Keleşoğlu ve Faruk Keleşoğlu çifti, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Giresun Merkez Burhaniye Köyü Muhtarı Oktay Dizdar’a gönderdiği 12 bin TL.nin 2 bin TL. sini ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan ve yoğun ilgi gören Milli Dayanışma kampanyasına bağışladı.  

Muhtar Oktay Dizdar, 12 bin TL.nin 10 bin TL.si ile köy de ki ihtiyaç sahiplerine gıda ve nakdi yardımda bulunurken,  geriye kalan 2 bin TL.yi  Almanya’da yaşayan kızı Zerrin Dizdar Keleşoğlu ve damadı Faruk Keleşoğlu adına Milli Dayanışma kampanyasına bağışlamak için Giresun Valiliği Vefa Sosyal Destek hattına başvuruda bulundu.

Vefa Sosyal Destek ekiplerinin, kurulduğu günden itibaren özverili çalışmalarını ve takdire şayan gayretlerini memnuniyetle takip ettiklerini, bu nedenle yardımlarının bir kısmını, bu gruplar vasıtasıyla Milli Dayanışma kampanyasına bağışlamak istediklerini, mahalle ve köylerde 65 yaş üstü ve kronik hasta vatandaşlara yaptıkları hizmetlerden dolayı da Almanya’da yaşayan kızı ve damadının da bu çalışmaları özendirmek ve teşvik etmek için böyle bir talepte bulunduğunu ifade eden Muhtar Dizdar, Vefa Destek ekipleriyle birlikte bankaya giderek 2 bin lirayı kampanya hesabına bağışlayarak, bağış dekontunu Vefa Destek ekiplerine teslim etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN