Gümüşhane ve Bayburt Valisine Ziyaret

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Gümüşhane ve Bayburt Valilerine iadeyi ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Gümüşhane ve Bayburt Valilerine iadeyi ziyarette bulundu.
 
Vali Sarıfakıoğulları, Gümüşhane Valisi Sayın Okay Memiş ve Bayburt Valisi Sayın Ali Hamza Pehlivan’ı 18 Aralık Pazartesi günü makamında ziyaret ederek, çeşitli konularda bilgi alış verişinde bulundu.
 
İlk olarak Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Valilik koridorlarında bulunan eski Gümüşhane fotoğraflar hakkında Vali Memiş’ten bilgi aldı. Ardından Valilik Makamına geçen iki ilin valisi bir süre karşılıklı sohbet etti.
 
Ziyaret nedeniyle Vali Sarıfakıoğulları, Vali Memiş’e Giresun kalite fındık ürünlerinin bulunduğu hediye paketi takdim ederken, Vali Memiş’de Vali Sarıfakıoğulları’na Gümüşhane yöresine ait ürünlerin yer aldığı bir hediye paketi takdiminde bulundu.
 
Ardından Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçerek bir süre sohbet etti.
 
Karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişinin ardından Vali Sarıfakıoğulları ve Vali Pehlivan, birbirlerine hediye takdiminde bulunduktan sonra ziyaret sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN