Görele'ye Spor Tesisi Yapımında Sona Gelindi

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'in girişimleriyle ilçeye kazandırılacak olan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerinin yapımında sona gelindi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in girişimleriyle ilçeye kazandırılacak olan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerinin yapımında sona gelindi.

Bozcaali Mahallesinde yapımı devam eden spor kompleksleri şekillenmeye başladı. Yapımı tamamlanan semt sahalarımıza hizmet edecek tesisler ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından spor tesisimiz halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Belediye olarak sağlıklı nesiller yetişmesi için sportif faaliyet ve çalışmalar ile bunlara ilişkin yatırımlara büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, şunları kaydetti:

“İlçemize hizmet etme aşkıyla yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan, dışarıda boş zaman geçirmelerini önlemek ve onları spora yönlendirmek için yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye kazandırılması planlanan tenis kortları, basketbol, voleybol sahaları ve bazı spor tesislerimizin hayırlısıyla inşaat çalışmalarını tamamladık. Tesisimiz semt sahalarımıza hizmet edecek tesisler ve çevre düzenleme çalışmalarımızın ardından faaliyete geçecektir. Zamanın Spor Toto Teşkilat Başkanı olan şimdi ise Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sağlıklı gençlerin yetişmesinde çok büyük katkı sağlayacak projenin, çocuklarımıza, gençlerimize ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun”

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN