Görele'de Okullar Dezenfekte Edildi

PAYLAŞ

Görele Belediyesi tarafından yarın ilçede yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarda dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.
Görele Belediyesi ekipleri, kent genelinde okullarımızı ilaçlayarak yarın yapılacak olan LGS sınavına hazırladı. Okulların giriş kapısından, kapı kollarına, merdivenlerden korkuluklara, masa ve sıralara kadar öğrencilerin temas edebileceği her alan titizlikle dezenfekte edildi.
Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener,  koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların titizlikle dezenfekte edildiğini belirterek, yarın yapılacak olan LGS sınavı için öğrencilerimize başarılar diledi.
Gençlerimizin sağlıklı ve güvenilir ortamda sınava girmeleri için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı  Tolga Erener, “Yarın tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de Liseye Giriş Sınavı yapılacaktır. Bu anlamda belediye ekibimizle sınav yapılacak okullarımızın içinde ve dışında titizlikle dezenfeksiyon çalışmalarımızı yürüttük. Sınav öncesi olduğu gibi sonrasında da dezenfekte işlemlerimizi yapacağız. Ben yarınki sınav için öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN