Görele'de Koronavirüs Denetimleri

PAYLAŞ

Görele’de İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge kapsamında koronavirüs denetimleri sürüyor.
Belediye Başkanı  Tolga Erener, ilçe Kaymakamı  Murat Özdemir ve Filyasyon Takip Kurulu ile birlikte ilçede pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde denetimler yapıldı.
Belediye Başkanı  Tolga Erener ve İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, denetlenen yerlerde maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen uyulması gerektiği uyarılarında bulundu.
Koronavirüs denetimlerinin habersiz sıklıkla yapılacağını belirten Belediye Başkanı Tolga Erener, “Türkiye genelinde vaka sayılarında ciddi oranda yükselme söz konusu. Giresun ve ilçelerinde de vaka sayılarında yükselme gözlenmektedir. İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle İlçe Kaymakamımız Murat Özdemir önderliğinde ilçemizde koronavirüs denetimlerine başladık. İşyerlerimize kurallara uyulması gerektiğini tekrar tekrar hatırlattık. Bundan sonraki süreçte denetimlerimizi sıklıkla sürdürerek, uyulması gereken tedbirlere riayet etmeyen esnaf ve vatandaşlarımıza gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Kendimiz ve başkalarının sağlığı için tedbirlere uyalım ve uymayanları uyaralım. Ülkemizi ve tüm dünyayı tehdit eden bu belayı el birliği içerisinde bertaraf edelim” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN