Görele Belediyesinden Yaz Turnuvası

Görele Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek olan ve Görelespor'un eski futbolcularından olan kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Samiddin Şahin'in isminin ölümsüzleştirileceği 'Yaz Futbol Turnuvası'nın kuraları çekildi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenecek olan ve Görelespor’un eski futbolcularından olan kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Samiddin Şahin’in isminin ölümsüzleştirileceği ‘Yaz Futbol Turnuvası’nın kuraları çekildi.

Görele Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan kura çekimine her takımdan birer temsilci katıldı.

Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener, bu yıl altıncısı düzenlenecek olan ‘Yaz Futbol Turnuvası’nda Görelespor’un eski futbolcularından olan ve kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Samiddin Şahin’in isminin ölümsüzleştirileceğini söyledi.

Amaçlarının “Samiddin Şahin” Yaz Futbol Turnuvası sayesinde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirten Belediye Başkanı  Tolga Erener, “Takımlar arasında kimi zaman tatlı çekişmeler yaşansa da yine de birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini umduğumuz, asıl amacımızın da bu doğrultuda olduğu bir turnuva hedefledik. Bu turnuvamızın şuanda altıncısını gerçekleştireceğiz. Her yıl düzenlediğimiz turnuvamıza ilçemiz sporuna büyük katkıları olan kişilerin isimlerini veriyoruz. Bu seferde kalp krizi sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Samiddin Şahin’in ismini ölümsüzleştirmeyi hedefledik. Spor kardeşlik ve dostluk demektir, kaynaşma, birlik, beraberlik demektir. Bu bağlamda takım oyuncularımız ve taraftarlarımızdan da beklentimiz tüm sporseverlere örnek bir futbol karşılaşmaları, sergilemeleri yönünde olacaktır. Ben turnuvamızda yer alacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Toplam 15 takımın yer alacağı turnuva 5 Temmuz’da sona erecek. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyelerle, ödül verilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN