Görele Belediyesi'nden Piknik Alanı Projesi

PAYLAŞ

Görele Belediyesi Ünlüce Mahallesi Devgealtı mevkiinde bulunan piknik alanını tam donanımlı olarak halkın kullanımına açmak için kolları sıvadı.
Değişen ve gelişen Görele ilçemizde halkın ferah bir ortamda rahatça pikniklerini yapabilecek, gezebilecek, hoşça vakit geçirmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdüren Görele Belediyesi, halkın ve diğer ilçe halkının kullanabileceği önemli bir hizmeti hayata geçirmek için düğmeye bastı.
Belediye tarafından Devgealtı mevkiinde başlatılan ve içerisinde çocuk oyun alanı, voleybol ve futbol sahası, otopark yeri ve bay bayan tuvaleti bulunacak olan hizmetin peyzaj çalışmalarında sona gelindi. 
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde inceleyerek, önemli bir hizmeti daha halkın kullanımına sunacaklarını söyledi. 
Halk odaklı çalışmalara devam ettiklerini belirten Erener, "İçerisinde çocuk oyun alanı, voleybol ve futbol sahası, otopark yeri ve bay bayan tuvaleti olacak olan önemli bir sosyal alanı daha halkımızın hizmetine açacağız. Peyzaj çalışmalarımızı sürdürdüğümüz piknik alanımızdaki çalışmaların sonuna geldik. Halkımızın şehirden uzak doğal bir ortamda hoşça vakit geçirmeleri için çalışıyoruz" dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN