Görele Belediyesi'nden Değirmen Hizmeti

PAYLAŞ

Görele Belediyesi tarafından ilçeye ‘Mısır Unu Taş Değirmeni’ kazandırıldı.
Karadeniz yöresinin değişmeyen kültürü olan Mısır Unu Taş Değirmeni Belediye tarafından ilçeye kazandırılarak, hizmete girdi. İlçede önemli bir ihtiyaç haline gelen ‘Mısır Unu Taş Değirmeni’ halka hizmet vermeye başladı.
Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener, ilçemizin Kumyalı Mahallesine kazandırılan ‘Görele Belediyesi Mısır Unu Taş Değirmeni’nin açılışını yaptı.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Mısır Unu Taş Değirmeninin ilçede önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Köylerimizde bulunan Mısır Unu Taş Değirmenlerinin çoğu kullanılamaz bir haldedir ve vatandaşlarımız toplamış olduklarını mısırlarını öğütecek olduğu bir yer arayışları içerisindeydi. Bizde Görele Belediyesi olarak halka hizmet anlayışıyla çıktığımız yolda vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını yerine getirdik ve elektrikle çalışan ücretsiz olan bu eseri şehrimize kazandırdık. Halkımızın bundan sonra bahçesinden topladığı ürünlerini getirip, burada ücretsiz bir şekilde öğütebilecek. Bizler için önemli olan bir yandan halkımıza hizmet etmek diğer taraftan da atalarımızın bizlere bıraktığı değerlerimize sahip çıkmaktır. Ben emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN