Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'e Bir Ödül Daha

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin bu yıl 8.nci kez düzenlediği yılın yerel yöneticileri anketinde Belediye Başkanı Tolga Erener, yılın başarılı yerel yöneticileri ödülüne layık görüldü.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin bu yıl 8.nci kez düzenlediği yılın yerel yöneticileri anketinde Belediye Başkanı Tolga Erener, yılın başarılı yerel yöneticileri ödülüne layık görüldü.

Yılın yerel yöneticilerini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen "Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor" anketi sonucunda ilçede hayata geçirdiği hizmet ve yatırımlar sonucu yılın başarılı yerel yöneticisi seçilen Belediye Başkanı Tolga Erener, düzenlenen törenle başarılı yerel yöneticileri ödülünü aldı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, Türkiye'nin her yanından yerel yöneticilerin katıldığı bu platformda Görele'yi temsilen bulunmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Aldığımız ödülleri son derece önemsiyor, ilçemizin ve çalıştığımız kurumun adının bu ödüllere konu olmasından dolayı yaşadığımız gurur ve mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bu ödülün ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü, bu ödülü sadece "ben" değil "biz" yani hepimiz kazandık ve ilçemize armağan ediyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN