Giresunspor Yeni Başkanını Seçti

Vali Harun Sarıfakıoğulları, 27 Aralık Perşembe günü saat 12:00'de Giresun Spor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında katıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

   Vali  Harun Sarıfakıoğulları, 27 Aralık Perşembe günü saat 12:00’de Giresun Spor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında katıldı.
 
Giresunspor Tesislerinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları, “Bu ilin ekmeğini yiyor, suyunu içiyorsak, hepimizin gönlü yeşil ve beyazla atıyor. Giresun denince en önemli marka değerimiz olan Giresunspor’u bugün burada konuşuyoruz. Çok değerli Kulüp Başkanımız Mustafa Temel Bozbağ’a ve yönetim kurulu üyelerine, hepinizin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Onların kulübü bir adım ileriye, nasıl ulaştırırız gayretini, çabasını, heyecanını en yakından tanıyan, bilen insanlardan biriyim. İnşallah Giresunsporumuz bugün buradan çıkan sonuçla çok büyük adımlarla yine ilerlemeye devam edecek ama bu hepimizin gayretiyle çabasıyla olacak. Yeni oluşacak yönetim kuruluna da şimdiden başarılar diliyor, muvaffakiyetler temenni ediyorum” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından genel kurul üyeleri sandık başına giderek Giresunspor’un yeni başkanını seçti. 449 üyenin oy kullanabildiği kongreye 153 üye katılırken bu üyelerin 134’ü oy kullandı. Mevcut Başkan Mustafa Bozbağ’ın aday olmadığı kongrede Sacit Ali Eren Giresunspor Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
 
Sacit Ali Eren başkanlığında yeni seçilen yönetim kurulunun üyeliklerine; Metin Koç, Said Safi, Nurhak Karaahmetoğlu, Sedat Karabıçak, Mehmet Fevzi Usta, Eyüp Coşkun, Mustafa Çakmak, Ferhat Karademir, İsmail Demir, Ömer Patan, Hüseyin İpek, İsmail Kurt, Uğur Ali Tekbaş, Cemal Çabukusta ve Ziya Pamukoğlu seçildi.
 
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Onur Kuruluna ise; Vali Harun Sarıfakıoğlulları, Giresun Milletvekilleri; Cemal Öztürk, Av. Kadir Aydın, Av.Sabri Öztürk, Necati Tığlı, İstanbul Milletvekilleri; Nurettin Canikli ve Hasan Turan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı seçildi.
 
Kongreye Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, delegeler ve davetliler katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN