Giresunspor'da Hedef Süper Lig

Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli ve Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Giresunspor Kulübü'nü ziyaret etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili   Nurettin Canikli ve Giresun Milletvekili  Av. Kadir Aydın, Giresunspor Kulübü’nü ziyaret etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Canikli, Giresun Milletvekili Aydın, 29 Ağustos Çarşamba günü saat 16.40 da, Giresunspor Kulübü’nü ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı M.Temel Bozbağ ve teknik heyetten takımın durumu hakkında bilgi alarak, futbolcularla bir süre sohbet etti.
 
Kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Canikli “Giresunspor bizim için Giresun için son derece önemli. Hedeflerimizden bir tanesi de Giresun ve Giresunspor için kendi kendini besleyen böyle bir alt yapının kurulmuş olmasıdır. Emin adımlarla inşallah bu hedefe doğru da gidiyoruz. Çotanak Stadımızda çalışmalar hızla devam ediyor. Bittiğinde her şeyiyle devasa ve muhteşem bir eser ortaya çıkacak. Stat bittiğinde bütün ihtiyaçlarımızı karşılayacak. Giresunspor idari binası da orada olacak. Stadımızın yanında Giresunspor’umuz için antrenman sahalarımız olacak. 2019-2020 Sezonuna hazır olacak. Stadımız tamamlandığı sezonda artık maçlarımızı Süper Lig maçları olarak yeni stadımızda oynarız. Giresunspor, bugün geldiği nokta itibariyle son derece kurumsallaşmış ve bu çok önemlidir ki iyi yönetilen, Türkiye’nin en değerli kulüplerinden bir tanesi konumuna gelmiştir. Tabi Mustafa Başkanımızın şahsına ve yönetim kurulunda yer alan tüm arkadaşlara ben bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’da ziyaretten ve kendilerine verilen destekten dolayı son derece memnuniyet duyduğunu dile getirerek “Öncelikle tekrar bizi onurlandırdığı için Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Giresunspor’un bugünlere gelmesinde gerçekten kendisinin çok büyük emekleri var. Hem kulüp üzerinde hem şahsım adına söylüyorum yönetim kurulumuz üzerinde çok büyük emeği var. Bu sadece Mustafa Bozbağ ve arkadaşlarının döneminde olan bir şey değil. Bugün Giresun’a muhteşem bir stat yapılıyor. Kurumsal yapısıyla, stadıyla inşallah bugün yaptığımız girişimlerle yeni tesisiyle, yani her şeyiyle UEFA normlarına hazır bir Giresunspor haline geliyoruz. Sayın bakanımıza her zaman yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyorum. Diğer vekillerimize de çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber; Sayın Bakanımız, Sayın Valim, vekillerimiz inşallah bu kulübü hem sportif hem de kurumsal anlamda daha iyi yerlere getiririz. Ben tekrar kendilerine hem şahsım hem de camiam adına çok teşekkür ediyorum” dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN