Giresun'da Yapılacak Olan Ulaştırma Ve Altyapı Çalışmaları Ele Alındı

PAYLAŞ

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekilleri Av.Sabri Öztürk ve Av.Kadir Aydın ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt’u Makamında ziyaret etti.

Giresun ilinde devam eden Karayolları projelerinin son durumu ile ilgili Bakan Yardımcısı İskurt’a çalışmalar hakkında bilgi aktaran Vali Sarıfakıoğulları, 2020 yılında yapılması planlanan ulaştırma ve altyapı çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Vali Sarıfakıoğulları ile Giresun Milletvekilleri Öztürk ve Aydın, Bakan Yardımcısı İskurt’a Giresun’da karayollarının genel durumu hakkında bilgiler verdikten sonra, özellikle Giresun -Dereli-Şebinkarahisar Devlet Yolu, Eğribel Tüneli ve Güney Çevre Yoluyla ilgili çalışmaların hızlandırılması konusunda görüşmeler yaptı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt’ta çalışmaları yerinde incelemek, sorunların tespiti ve çözümü konusunda değerlendirmelerde bulunmak ve çalışmaların hızlandırılarak biran önce tamamlanması, yapılması gereken işlemlerin tespiti için önümüzdeki günlerde Giresun’a geleceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN