Giresun Ziraat Odası'ndan Açıklama

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar'ın AK Parti'den milletvekili adayı gösterilip, seçilmesi durumunda artık fındık ve fındık üreticisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçek anlamda bir vekili olacağını kaydetti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın AK Parti’den milletvekili adayı gösterilip, seçilmesi durumunda artık fındık ve fındık üreticisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçek anlamda bir vekili olacağını kaydetti.

Giresun bölgesi Fındık Satış Kooperatiflerinin destek açıklamasının ardından FİSKOBİRLİK Başkanı Bayraktar’ın milletvekili aday adaylığıyla ilgili gazetecilerin sorusunu değerlendiren Ziraat Odası Başkanı Karan, Bayraktar’ın aday adaylığını desteklediği bildirdi.

Kapısına kilit vurulma noktasında fındıkta dünyada söz sahibi olan ve fındık üreticisinin sigortası olan FİSKOBİRLİK’i eski günlerine döndürerek, yeniden adından söz ettiren bir kurum haline getiren Bayraktar’ın fındık ve fındık üreticisi için siyaseten bir şans olduğunu ifade etti. FİSKOBİRLİK gibi son derece önemli bir kurumda kendini ispat eden Bayraktar’ın AK Parti’den milletvekili aday adayı olmasında memnuniyet duyduklarını belirten Karan, “Bugüne kadar fındık üreticilerinin temsilcisi olarak hep, fındık ve üreticinin menfaati için çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Bu çaba ve çalışmalarımız sırasında, geçmişten bugüne fındıkta bir denge unsuru olan ve üreticinin sigortası olan FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar’ın desteğini hep yanımızda gördük. Bizde, fındık ve üreticinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sesi ve sözcüsü olmaya aday olan Lütfi Bayraktar’ı çıkmış olduğu bu yolda sonuna kadar destekliyoruz. İnanıyoruz ki, Bayraktar AK Parti’den milletvekili adayı gösterilip, seçilmesi durumunda Türk fındığının milletvekili olacaktır. Bayraktar’ın milletvekilliği döneminde, FİSKOBİRLİK daha da kalkınarak, fındık ve üreticinin yanında olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN