Giresun Üniversitesi 12. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Üniversitesi 12. Kuruluş Yıl Dönümü,  yoğun katılımla düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

 

Güre Yerleşkesi Rektörlük Binası Önünde  Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ile başlayan kutlama programı, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonundaki etkinliklerle devam etti.

 

GRÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Vasıf Hasanoğlu ve Dr. Öğr. Üy. Halis Gürkan Kırankaya’nın hazırladığı müzik dinletisi salondan büyük beğeni toplarken, programın devamında üniversite'de bu yıl göreve başlayan ve bir üst akademik unvanı almaya hak kazanan öğretim üyeleri için cübbe giyme töreni düzenlendi.

 

Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına yükselen ve bu yıl GRÜ’de göreve başlayan akademisyenler, başta Rektör  Prof. Dr. Cevdet Coşkun olmak üzere, Rektör Yardımcıları, dekanlar ve protokol üyelerinden belgelerini aldılar.

 

Programın öğleden sonraki bölümü, Rektör  Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın yanı sıra Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral   Hakan Saraç, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Emniyet Müdürü Fahri AKTAŞ, İl Jandarma Komutanı J.Alb.B. Murat Yakın, İl Gen Meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel, Rize Ünv. Rektör Yrd. Prof. Dr. Ali Bilgin, Sahil Güvenlik Komutan V. Muhammet Ali Taşkın, ilçe belediye başkanları, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üniversite  akademik- idari personeli ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN