Giresun Özel Sporcular Bütünleştirme Şenliği

Giresun Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında düzenlenen 'Giresun Özel Sporcular Bütünleştirme Şenliği' Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları'nın katılımıyla başladı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığının Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında düzenlenen “Giresun Özel Sporcular Bütünleştirme Şenliği” Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları’nın katılımıyla başladı.
 
Giresun Merkez 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda 09 Kasım Cuma günü saat 10:00’da yapılan açılış programına; Vali Harun Sarıfakıoğulları, il protokol üyeleri, il içi ve dışındaki okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile davetliler katıldı.
 
Özel Sporcular Bütünleştirme Şenliğine, ilimizle birlikte; Elazığ, Erzincan, İstanbul, İzmir, Manisa, Ordu ve Trabzon illerinden gelen özel sporcu öğrenciler katıldı.
 
Düzenlenen şenlikle, özel sporculardan oluşan takımların; basketbol, masa tenisi, atletizm ve bocce dallarında müsabakalar yaparak, birbirleriyle kaynaşmaları, sosyal hayatın içerisine yer almaları amaçlanıyor.
 
Şenliğin açılışında bir konuşma yapan Vali Harun Sarıfakıoğulları, şenliğe katılan özel sporculara hitaben “Sevgili yavrularımız bizler sizleri çok seviyoruz. Sizler bizler için çok değerlisiniz, çok kıymetlisiniz. Sizlerin sosyal, kültürel, sportif yaşamın içinde olmanız için emek harcayan herkese teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Eğer bizler sosyal yaşamın içerisinde daha fazla yer bulabiliyorsak bunu son yıllarda atılan önemli adımlara borçluyuz. Bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanlığımız liderliğinde, Bakanlığımız başta olmak üzere teşekkürlerimi, şükranlarımı ve minnet duygularımı ifade etmek istiyorum.  Değerli kardeşlerim 7 ilden gelen özel öğrenciler, tekrar Giresun’a hoş geldiniz. Ümit ediyorum burada çok güzel günler göreceksiniz. Burada biriktirdiğiniz hatıralarınızı gittiğiniz yerde paylaşacaksınız. Ümit ediyorum ki aynı zamanda başarılı olacaksınız. Ama bizler için sizlerin burada olması her şeyin önünde ve her şeyden önemli. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN