Giresun Merkez'de Yapılacak Elektrik Kesintileri Ertelendi

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 14.Bölge Müdürlüğünün Tirebolu-Giresun-Ordu arasındaki yüksek gerilim iletim hattının yenileme çalışmaları kapsamında 14–15–16.01.2020 Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri 08:00-17:00 saatleri arasında Giresun Merkezin bir kısım mahallelerinde planladığı elektrik kesintileri, Vali Harun Sarıfakıoğulları'nın girişimiyle iler bir tarihe ertelendi.

PAYLAŞ

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 14.Bölge Müdürlüğünün Tirebolu-Giresun-Ordu arasındaki yüksek gerilim iletim hattının yenileme çalışmaları kapsamında 14–15–16.01.2020 Salı-Çarşamba ve Perşembe günleri 08:00-17:00 saatleri arasında Giresun Merkezin bir kısım mahallelerinde planladığı elektrik kesintileri,  Vali Harun Sarıfakıoğulları’nın girişimiyle iler bir tarihe ertelendi.
Bugün Valilik Makamında   Vali Harun Sarıfakıoğulları, TEİAŞ 14.Bölge Müdürü Sezgin VURAL ve Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat AKKOYUN’un katılımı ile yapılan değerlendirme toplantısında, TEİAŞ tarafından Giresun Merkezde 5 etap halinde farklı tarihlerde ve farklı mahallelerde yapılması planlanan elektrik kesintilerinin ilerleyen tarihlerde, olumlu hava şartlarında yapılması uygun görüldü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN