Giresun İçin Beraber Olacağız

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Belediye Başkanı Kerim Aksu seçimlerini tamamlayan Öz Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı Ercan Ayhan’ı ziyaret edip, tebriklerini iletti. Başkan Aksu, esnafın sorunlarını dinleyip, görüş ve önerilerini paylaştı. Aksu; “ Esnaflarımız ekonominin ve demokrasinin temelidir. Vatandaşın her zaman yanındayız” dedi.

Esnaf Odası Başkanı Ercan Ayhan, Başkanvekili Namık Altıntaş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Regaip Aksoy, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Çeltik, Berberler Odası Başkanı Ayhan Konar, Terziler Odası Başkanı Mustafa Kaplan, Başkan Vekili Hüseyin Bayraktar, Kamyoncular Odası Başkanı Bahtiyar Gürsoy ve Turizm İşletmecileri Derneği Temsilcisi Tuncer Kara tarafından karşılanan Belediye Başkanı Kerim Aksu, meslek örgütlerinin, STK’ların aktif olmaları demokrasinin temelini oluşturduğunu ifade etti.

Öz Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Odası Başkanı Ercan Ayhan,  merkezde 10 odanın faaliyet gösterdiğini belirterek, “ Bu odalarımıza bağlı 1870 esnaf arkadaşımız var. Odalarımız üyelerinin yaşaması için yoğun çaba harcıyor. Esnaflarımız deyim yerindeyse kredi ile ayakta durmaya çalışıyor. Belediyemizin bizlere desteği ve başkanımızın her zaman yanımızda olmasından dolayı teşekkürlerimizi ifade etmek isterim.  Tüm odalarımızın birlikte faaliyet göstereceği bir bina yapmayı hedefliyoruz. Bunun için belediye başkanımızın destek olmasını talep ediyoruz. Ziyaretinden dolayı, Başkanımız Kerim Aksu’ya üyelerimiz adına tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında oda başkanlarını dinleyen Belediye Başkanı Kerim Aksu,  Cumhuriyet’in temel ilkeleri, demokrasi, hukuk ve insan haklarının her şeyin temeli olduğunu vurgulayarak görüşlerini şöyle ifade etti; “ Demokrasinin, hukukun olmadığı yerde ticaret olur mu? Esnaflarımızın her geçen gün ekonomik gücü azalıyor. Oysa esnaflık müessesi vatandaşın en büyük güvencesidir. Kredi kartı olmadan, çek, senet olmadan esnaftan borç malzeme alabilirsiniz. Esnafın güçlü olması vatandaşın güvencesidir.  Hepimiz ülkemizin geleceğini, bu ülkeyi kuranların bizlere bıraktığı Cumhuriyet’i ve temel ilkelerini korumak ve kollamak zorundayız. Ülkemizin içine çekilmek istediği sıkıntılı bir süreç var. Kimse bu gelişmeler karşısında duyarsız olamaz. Biz her zaman demokrasiye inandık. Bu gün sizler ve ben Cumhuriyet’in sayesinde bu koltuklarda oturuyoruz. He zaman sizlerle beraber oldum. Bundan sonra da Giresun için beraber olacağız. Bizim en büyük bağımız Giresun sevdamızdır.“

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN