Giresun Fındığına ''Fındığın Başkenti'' İmzası

PAYLAŞ

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ait olan ve Türk Marka ve Patent Kurumu tarafından tescil edilen “Fındığın Başkenti” markasını kullanma yetkisi, imzalanan lisans sözleşmesi ile Özkaya Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne verildi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile Özkaya Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi Halis Özkaya’nın hazır bulunduğu imza töreninde Halis Özkaya “Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Fındığın Başkenti markasını tescil ettirerek ilimizin en önemli değeri olan fındığın marka değerinin ortaya çıkarılması adına çok önemli bir hizmet gerçekleştirdi. Bu konuda öncü olan Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na özellikle teşekkür ederiz.” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise “Fındığın Başkenti markasının çok değerli olduğunu, bu markanın Giresun kalite fındıktan Giresun’da üretilen ürünlerde kullanılacak olmasının ayrıca büyük önem taşıdığını “belirtti. Bununla birlikte Hasan Çakırmelikoğlu “Fındığın Başkenti markasını bütün üyelerimizin kullanımına açıyoruz. İsteyen her üyemize odamıza başvurmaları halinde Fındığın Başkenti markasının kullanım yetkisini vereceğiz.” dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN