GİRESUN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BÖLGESİ AYDINLATILDI

PAYLAŞ

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Giresun İl Müdürlüğü, 2020 yılı yatırım programı kapsamında Aksu Mahallesi’nde hizmete başlayacak olan Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesini aydınlattı. Hastane alanında yer alan bağlantı yolları, köprü ve duraklara modern aydınlatma malzemeleri kullanılmasıyla cadde ve sokaklar ışıl ışıl bir görüntü sergilemeye başladı…

 

Dağıtım bölgesinde kesintisiz ve kaliteli enerji arzı sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü, bir projesini daha tamamladı.

 

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesinin aydınlatılmasıyla tamamlanan proje çerçevesinde Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesini Karadeniz Sahil Yolu ve Dereli - Şebinkarahisar yoluna bağlayan Abacıbükü ve Etbaşoğlu köprülerine yeni aydınlatma direkleri tesis edildi.

 

Bölgenin ışıl ışıl bir görüntü sergilemesinin yanı sıra hastane yolları üzerinde yaya ve araç güvenliği açısından da önemli bir katkı sağlandığını belirten Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü, çalışmaları esnasında desteğini ve sabrını esirgemeyen yerel yönetimlere ve tüketicilerine teşekkürlerini iletti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN