Giresun'da Koronavirüs Toplantısı

PAYLAŞ

Çin’in Wuhan kentinde başlayarak tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ilimizde uygulanan tedbirler ve ilave alınacak tedbirleri değerlendirme toplantısı,  Vali Harun Sarıfakıoğulları  başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Yeni Korona Virüs Hastalığı ve Tedbirleri, halkı bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ülkemiz genelinde alınan tedbirler, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra alınması gereken ilave planlamalar gözden geçirildi.

Hastalığın vatandaşlarımızı etkilememesi ve yayılımının önlenmesi için tüm kurumlarımızın azami dikkat göstermesini isteyen  Vali Sarıfakıoğulları, vatandaşlarımızın özellikle sosyal medya üzerinden yapılan asılsız haberlere itibar etmemelerini,  Sağlık Bakanlığımızın ve resmi kurumların uyarı ve tavsiyelerine uymalarını söyledi. 

Vali Sarıfakıoğulları, temizlik, gıda ve tıbbi malzemelerle ilgili  fahiş fiyat artışları konusunda gerekli denetim ve kontrollerin yapıldığını, bu hususta gerekli yasal işlemlerin başlatılacağını, vatandaşlarımızın da böyle bir durum tespit etmeleri halinde Alo 175 Tüketici Danışma Hatlarına müracaat etmelerini istedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN