Giresun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Yeni Hizmet Binası

PAYLAŞ

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası olarak kullanılmak üzere Giresun'a yeni kamu binası yapılacağı bildirildi.

 

Gedikkaya Mahallesinde 335 Ada 4 Parselde bulunan, mülkiyeti TOKİ Başkanlığına ait 3500 metrekarelik arsa üzerine Giresun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binası yapılması için, TOKİ’den Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na arsa tahsisi işlemi gerçekleşti.

 

Yeni hizmet binasının yapımına kısa sürede başlanılması bekleniyor. Daha hızlı ve daha kapsamlı hizmet merkezi olması planlanan kamu binasının, çağın gerektirdiği tüm donanımlara sahip bir şekilde projelendirileceği bildirildi.

 

Projeye ilişkin bilgi veren AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk;’ Giresun'da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası kazandırmak için bir süredir girişimlerde bulunuyorduk. Arsa tahsisinin gerçekleşmesiyle çalışmalar hız kazandı. Projeye vermiş olduğu desteklerden dolayı, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a teşekkür ediyorum’dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN