Giresun'a 'Zamanda Yolculuk Müzesi' Geliyor

PAYLAŞ

Giresun Üniversitesi’nin “Tarihi Giresun Hükümet Konağı’nın Zamanda Yolculuk Müzesine Dönüştürülerek Yeniden İşlevselleştirilmesi” isimli projemiz, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın “Sürdürülebilir Turizm ve Destinasyon Yönetimi Mali Destek Programı” kapsamında desteklenmeye hak kazandı.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem, Proje Koordinatörü Doç. Dr. Gazanfer İltar, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Hacı Salih Şahin ve Uzman Betül Tiryaki’nin katılımı ile “Tarihi Giresun Hükümet Konağı’nın Zamanda Yolculuk Müzesine Dönüştürülerek Yeniden İşlevselleştirilmesi” sözleşmesi imzalandı.
 
Proje kapsamında, tarihi Giresun Hükümet Konağı, özgün işlevine uygun olarak yeniden düzenlendikten sonra, Giresun tarihindeki önemli olaylar, animasyon canlandırmalar eşliğinde ziyaretçilere sunulacak.
 
İçeriğin belirlenmesi için önümüzdeki günlerde Rektör  Prof. Dr. Yılmaz Can’ın başkanlığında sivil toplum örgütleri, akademisyen ve ilgililerin katılımı ile gerçekleştirilecek toplantıda proje detaylarının kamuoyuyla paylaşılağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN