Espiye Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

PAYLAŞ

Yeni alınan 6 adet araç için Hükümet konağı önünde tanıtım töreni düzenlendi. Törende Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, bir yıl içerinde yapılan hizmetleri dile getirdi.
Başkan Karadere, Espiye sahil Işıklandırması için Selçuklu motifli 6 metre yükseklikte 50 adet aydınlatma direğinin sahiline monte edildiğini, son bir yıl içerisinde mahallelere beton yol için;211 metre küp taş duvar, 195 metre küp tahkimat,5630 metre beton yol döküldüğünü ifade etti.
Belediye başkan Mustafa Karadere, Adabük Mahallesine parke taşı döşemesi yapıldığını, Parke yapım işine başlanmadan önce yaklaşık 600 metre yağmur suyu hattı döşendiğini, parke döşeme çalışmaların yüzde 25'i tamamlanmış olup yılsonuna bitirilmesi planlandığını, Adabük Avlucalılar Mevkiisi içinde proje çalışmaları başlandığını, Derin Deniz Deşarjı’nın deniz imalatı tamamlanmış olup Covid – 19 Pandemi dolayısıyla kara imalat gecikmeye uğradığını, Derin Deniz Deşarjı’nın yüzde 50’lik kısmı bitmiş olup Kara İmalat çalışmaları yeniden başladığını ve 6 ay sonraya bitirilmesi planlandığını kaydetti.
Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Belediyenin araç parkını her gecen gün genişletmeye devam ediyoruz, belediye olarak daha iyi hizmet edebilmek için araç parkına; 3 Adet Mercedes Çöp Kamyonu, 1 Adet Kombine Kanal Açma Ve Temizleme Aracı,1 Adet Kovalı Vinç,1 Adet Ford Çift Kabin Kamyoneti olmak üzere 6 adet aracı ( toplam 2.200.00 TL’ye) belediye ye aldıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Mustafa Karadere, "Göreve geldiğimizden bu yana Espiye halkının refah içinde yaşaması için bütün çabamızı ortaya koyarak çalışıyoruz. Belediyemize aldığımız 6 adet yeni araçlar ile halkımızın hizmetinde kullanılarak belediye hizmetlerinin daha kaliteli ve daha süratli olmasını sağlayacak” dedi.
Espiye Belediyesi araç filosuna alınan bu 6 adet yeni araçların belediyenin işlerinin hızla yürütülmesi için çok gerekli olduğunu belirten Başkan Karadere "Espiye'de bu 6 araçla daha verimli çalışabileceğiz. İlçemize kaliteli ve daha hızlı hizmet sunabilmek için "Alet çalışır el övünür” atasözünden hareket ederek araçlarımızı ilçemize kazandırdık. İmkanlarımız dahilinde ihtiyaç olan yeni hizmet araçları alımlarını da ayrıca sürdüreceğiz. Yeni iş makinalarımız tüm halkımıza ve Espiyemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum "şeklinde konuştu.
Espiye ilçe Müftüsü Yavuz Koçak’ın yaptığı duanın ardından yeni alınan araçlar şehir içerisinde tur atarak, ilçe halkına hizmet vermeye başladı.
Araç tanıtım törenine, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, başkan yardımcısı Selahattin Hürüz, İGM Üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN