ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

PAYLAŞ

 Giresun  Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onların taleplerini yerinde almaya devam ediyor.

Alparslan Caddesi, Bulancak Durağı, Balıkçı Pazarı, Tabaklar Geçidi, Cemal Gürsel Caddesi ve Malpazarı mevkiindeki işyerlerini gezerek esnafların sorunlarını dinleyip hayırlı işler dileyen Başkan  Şenlikoğlu, samimi sohbetlerde bulunurken, cadde üzerindeki vatandaşlarla da selamlaştı.

Yapılan ziyarette, pandeminin devam ettiğini ve salgının önlenebilmesi için kurallara mutlaka uyulmasını isteyen Başkan Şenlikoğlu: ”Esnaflarımızla ve vatandaşlarımız için gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden büyük keyif alıyoruz. Bir yandan vatandaşlarımızın taleplerini alırken, bir yandan da yaptığımız hizmetleri en ince detayına kadar anlatıyoruz. Daha güzel Giresun, daha güzel yatırımlar için bu sohbetlerle çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve önerileri bizzat dinliyoruz. Bu şekilde Giresun’umuza en etkili ve hızlı şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bundan sonrada aynı düşünceyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN