Eroğlu'dan Gündeme Dair Açıklamalar

PAYLAŞ

İyi Parti İl başkanı Sayın Abdulkadir Eroğlu  yaptığı açıklamada;

‘Sayın Nurettin Canikli’nin aslında çıkan iddialarla ilgili açıklaması talihsizliktir. Dağ fare doğurmuştur. Beykozlu Giresunlular Derneği’nin düzenlediği organizasyonda da yaptığı konuşmada milletin ekonomik zorlu açlık sefalet işsizlikle ilgili hiçbir açıklama yapmazken yarım saatlik konuşmada sadece Giresunspor’dan söz etti. Onda da şeffaf olmaları gerektiğinden bahisle sanki şaibeli işlem varmış gibi bir konu yarattı halbuki kamuoyunda Giresun spora zorluk çıkarttığı ve hatta Spor müdürü Sayın Hasan bulut vasıtasıyla Giresun spora temlik koydurduğu da söylenmektedir. TOKİden iki adet konut aldığı da zaten sosyal medya vasıtasıyla sabit olmuştur. Fakirler için yapılan TOKİ güya Satılamadığından devlete iyilik olsun diye satın aldığını bizzat tarafıma cevaplandırmıştır. Ben de buradan davet ediyorum, satın aldığı konutu fakirlere hediye etsin ve bütün bu şaibelere bir açıklama getirip cevap versin. Giresun ili ile ilgili şaibeler de ortadan kalksın.

Yine iktidarın yandaşı Belediyemiz de talihsiz bir şekilde Osman ağa heykeli yıkımıyla göreve başlamış ve aynı şekilde talihsizliklerle devam etmiştir. Önce personeli işten çıkarmaları yandaşları işe almalar peşinden de uzman itfaiyeciler ve uzman dalgıçları görevden uzaklaştırıp liyakatlı olmayanları göreve getirdiği kamuoyunda etkin biçimde konuşulmaktadır. Yandaşlara kömür ihalesi vermeler ve de belediyeye ait olmayan binayı 13 trilyon harcıyarak tamir Edip milletin parasını boşyere harcamaları yanlıştır.

Yine tarafımızdan ve çeşitli sivil toplum toplum kuruluşları tarafından dile getirildiği halde dolmuşların havuz sisteminde ısrar ettiği duyulmaktadır. Bunlar yanlış işlerdir kamuoyunun sesine kulak vermek lazımdır ekonomik ve işlerlik olarak yapılması mümkün değildir en azından zaman olarak mümkün değildir doğru da değildir.

Ayrıca satılan onca arsalar Taşbaşı parkı ve Çaldağ maden suları satılması hiç doğru olmamıştır bunlar yetmemiş gibi şimdi kesin hesap bilinmemekle beraber 800 milyon TL kredi alınması bunun karşılığında da hiçbir hizmetin yapılamamış olması en basit tabiriyle beceriksizliktir.

Giresun’da kronik sorunlu üç kurum belediye Özel idare ve fiskobirlik arsa satarak ayakta durmaktadır bir an evvel behemehâl ehil ellere verilerek ıslah edilmesi şarttır.’

Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN