Emür,Tüm Benliğimizle Keşap İçin Çalışacağız

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

AK Parti tarafından yeniden belediye başkan adayı olarak gösterilen Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür,” 31 Mart seçimlerinde tevazu, samimiyet ve gayret ile gönüllere gireceğiz. Tüm benliğimizle Keşap için çalışacağız. Çünkü önce millet, önce memleket” dedi.
Öncelikle Keşap Belediye Başkan adaylığını şahsımıza tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyorum. Sayın Bakanımız Milletvekilimiz Nurettin Canikli'ye,Kadim Dostum Milletvekilimiz Kadir Aydın'a ,Değerli Abimiz Milletvekilimiz Cemal Öztürk'e,Degerli Milletvekilimiz Sabri Öztürk'e, Eski İl Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu'na, Yeni İl Başkanımız Kenan Tatlı 'ya Bu süreçte dimdik Yanımda Duran Eski İlçe Başkanımız Adem Çakır'a ,Yeni İlçe Başkanımız Samet Küçük'e ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarımıza,Gençlik kolları Başkanımız ve Yönetim Kuruluna,Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetim Kuruluna,Belediye Meclis Üyelerimize, desteklerini esirgemeyen Keşaplı bütün hemşerilerime bu yükü kaldırmamda bütün desteği ile yanımda olan aileme ve belediye ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım.
Emür,”Bir kez daha aday gösterildik. Keşap 31 Mart’ta yine AK Parti diyecektir.” ifadelerini  kullanarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
“31 Mart seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde hedefimizi yüksek tutacağız. Haziran seçimlerinde AK Parti Keşap’ta rekor oy oranını almıştı. Yeni hedefimiz Giresun’un sahil kesimde en yüksek oy oranını almak. Bizim için başkanlık, hizmetkâr olduğumuz bu toprağın insanının yüzündeki tebessümü artırma vesilesidir. Biz hep halktan yana hakk’tan yana olduk. Hep bir Sevdadır Keşap dedik. Benim ailem Keşap’lı hemşehrilerim.
Vatandaşlarımızın düşüncelerine ve fikirlerine önem verdik. Birlikte belediyecilik ruhunu sergiledik. Çünkü  vatandaşımız mutlu ise gelecek günlerde ki huzur da ayrı bir anlam ifade edecektir. Biz yaptığımız tüm projelerde 7 den 70 e herkesin imzasını taşıdığı için başarılı işler yapıyoruz. Yapmayada devam edeceğiz.
 31 Mart seçimlerinde tevazu, samimiyet ve gayret ile gönüllere gireceğiz. Tüm benliğimizle Keşap için çalışacağız. Çünkü Önce millet, önce memleket. 
Keşap’ı ileriye taşıyacak ve devam eden projelerimiz var. Bir dönem daha devam etmek isteğimiz başlayan ve devam eden prjelerimiz vardı. Bu dönem de onları tamamlayp hayata geçireceğiz. Bunları tamamladıktan sonra Keşap yıldızı yükselen ilçe olarak büyümeye devam edecek. 
Başkan Emür “partimizden aday adayı olan Hüseyin Külekçi ve Mustafa Kemal Kurt’a abilerimizle zaman zaman beraber görev aldık. Bu süreci belirli olgunluk çerçevesinde tamamladık. Bundan sonraki süreçte de sürdüreceğiz. Bundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN