Emlak Rayiç Değerleri Tapu Müdürlüğü ile Paylaşılacak

PAYLAŞ

Belediye tarafından verilen Emlak Rayiç Değeri Belgesi hizmeti, Bulancak Belediye Başkanlığı ve Bulancak Tapu Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle doğrudan Bulancak Tapu Müdürlüğü’nden de verilebilecek.

Bulancak Belediyesi’nde, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Tapu Müdürü Mehmet Ünal ile Tapu ve Kadastro 9. Bölge Müdür V. İrfan Hacımemişoğlu tarafından imzalanan protokole göre; Belediyeye vadesi geçmiş borcu bulunmaması koşulu ile Emlak rayiç değeri belgesi Tapu Müdürlüğü tarafından da verilebilecek.

Protokolün, hem Tapu Müdürlüğü’ndeki hem de Belediye’de ki iş yoğunluğunu azaltacak ve işlem sürecini kısaltacak bir uygulama olduğunu belirten Başkan Yakar, her iki tarafa ve tabi ki vatandaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

Tapu ve Kadastro 9. Bölge Müdür V. İrfan Hacımemişoğlu’da, Bulancak Belediyesi bu protokolü imzalayarak uygulamaya koyan ilk Belediyelerden olup, ilgisi ve yakınlığı için Sayın Belediye Başkanımız Recep Yakar’a teşekkür ederiz. Diğer belediyelerle de çalışmalarımız devam etmekte olup uygulama yaygın bir hale getirilecektir. Hayırlı olsun ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN