EMITT 2019 Turizm Fuarı Hazırlıkları Başladı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun’da faaliyet gösteren otel,restorant ve seyahat acenteleri ile yöresel ürün imalatı ve satışı yapan firmalar  “EMITT 2019 FUARI” öncesinde Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları himayesinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü öncülüğünde bir araya geldi.
Son yıllarda turizm alanında ciddi yatırımlar ve organizasyonlar yapan Giresun, 31 Ocak-03 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan EMITT 2019 Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı hazırlıklarının ön toplantısı ile start verdi.
EMITT 2019 Fuarı hazırlık toplantısının açılışında konuşan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları; “EMITT Fuarı başta olmak üzere turizme yönelik etkinlikler ilimizin tanıtımıza önemli kazanımlar sağlamaktadır. Kamu kurum ve kuruluşları ile turizm işletmelerinin birlikte hareketi bu süreçte büyük önem taşımaktadır.” dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Giresun’un tanıtımı ve turizm sektöründe aktif yer alması adına EMITT Fuarı’na yıllardır katılım için ciddi çalışmalar yürütülmektedir. Bu süreç orta ve uzun vadede Giresun’un kazanımlarını daha net ortaya koyacaktır. EMITT başta olmak üzere ulusal ve uluslar arası turizm etkinliklerinde bundan sonra daha fazla yer bulabilmek adına mücadelemiz devam edecektir.” diye konuştu.
EMITT Fuar organizasyon toplantısına kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra Giresun’da faaliyet gösteren turizm firmaları da katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN