Elektrik Şebekesi Yer Altına Alındı

PAYLAŞ

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Giresun İl Müdürlüğü, modern teknoloji güçlü alt yapı dinamiğiyle kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti için yatırım çalışmalarına devam ediyor. 2020 yılı çalışma programı kapsamında Şebinkarahisar İlçesi’nde Giresun Caddesi’nin elektrik şebekesini yer altına alan Çoruh EDAŞ, ilçenin modern görüntüsüne katkı sağladı…

Şebinkarahisar Belediyesi, Giresun Caddesi üzerinde peyzaj çalışması ve dekoratif aydınlatma yapacak olması nedeniyle Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’ne elektrik şebekesinin yer altına alınmasıyla ilgili talepte bulunması üzerine çalışmalar başladı.

 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü ekiplerinin projelendirme işlemleri sonrası 10 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan çalışmalar sonucu cadde üzerinde bulunan alçak gerilim ve yüksek gerilim havai elektrik şebekesi yer altına alındı.

 

Şebinkarahisar Belediyesi ile koordineli olarak sürdürülen çalışma tamamlandığında ilçenin en önemli caddesi olan Giresun Caddesi’nin ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasıyla birlikte yaya ve araç güvenliğine de önemli bir katkı sağlanacak.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN