Elektrik Şebekesi Yer Altına Alındı

PAYLAŞ

Elektrik dağıtım hizmeti sunan işletmelere büyük görevin düştüğü enerji sektöründe Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ); kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Giresun ili Merkez ilçesinde 6 bölgede daha çalışmalarını tamamlayan Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’nün gündemi yatırım…

Günümüz teknolojisine uygun, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunmak üzere sürekli yatırım stratejisi izleyen Çoruh EDAŞ, 2020 yılı yatırım programı kapsamında Giresun ili Merkez ilçesinde 6 bölgede daha yatırım çalışmalarını tamamladı. Eylül ayı içerisinde gerçekleşen çalışmalar kapsamında Teyyaredüzü Mahallesi, Mollaoğlu Sokak ve Gedikkaya Mahallesi, 95 Numaralı sokaktaki elektrik hatlarının kapasiteleri arttırılarak mevcut elektrik şebekesi yer altına alındı.

Aksu Mahallesi - Adatepe Mevkii, Kavaklar Mahallesi - Araba Pazarı Mevkii ile Gedikkaya Mahallesi Toptancı Hali Arkası Mevkiinde ilave elektrik trafoları ve yeni aydınlatma şebekeleri tesis edilerek Güre Mahallesi Kavşak Mevkiindeki trafonun kapasitesini arttırıldı.

Yatırımlarla ilgili bilgi veren Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürü Sedat Akkoyun: “Çalışmalarımızın akışında olası gerilim düşümlerinin önüne geçilmesini hedefleyerek gerek güvenlik ve arz gerekse görsel bakımdan tüketicilerin memnuniyetini artıracak bir hizmet sağladık. Giresun ili ve ilçelerinde, elektrik şebekesindeki hizmet kalitesinin yükseltilmesi hedefi ile hazırlanan projeler doğrultusunda yapılan bu çalışmalara her yıl yenileri ekleniyor. Hizmet kalitemizi yatırım programları kapsamında hazırlanan şebeke iyileştirme - yenileme, ilave şebeke ve aydınlatma projeleriyle arttırarak tüketici memnuniyeti önceliğini kez daha görünür kılıyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN