Eğitim-Öğretim Birinci Yarıyılı Değerlendirme

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın başkanlığında 2017-2018 eğitim öğretim I. Yarıyılı değerlendirme toplantısının ikincisi  gerçekleştirildi.
 
İlimiz genelindeki anasınıfı, ilkokul müdürleri ile Halk Eğitim Merkezleri ve Rehberlik Araştırma Merkezleri müdürlerinin katılımıyla yapılan toplantıda bir konuşma yapan Vali Sarıfakıoğulları; , I.Yarıyılı değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilen toplantının ilkini ortaokul ve liseler düzeyinde gerçekleştirdiklerini, bugünkü ikinci toplantıda ise anaokulu ve ilkokullar için değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi.
 
Birinci Yarıyıl sonunda verilen 15 günlük aranın, tatilin 05 Şubat Pazartesi günü sona ereceğini hatırlatan Vali Sarıfakıoğulları, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra, ahlaklı, iyi insan iyi vatandaş olarak yetiştirilmesini, sosyal yönlerini geliştirecek aktivitelerle bunun desteklenmesini istedi.
 
Uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda çevresel etkenlerin altını çizen Vali Sarıfakıoğulları, bu illetle ilgili çocukları bilgilendirici, uyarıcı çalışmaların yapılacağını, okul çevrelerinde alınan önlemlerin devam edeceğini ifade etti.
 
“Okul servisleri ile yemekhane ve kantinlerin denetimine hassasiyetle eğilelim” diyen tüm kurumların yapması gereken denetimleri titizlikle yerine getirmesi talimatını verdi.
 
Giresun Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda 02 Şubat 2018 Cuma günü Vali Sarıfakıoğulları başkanlığında yapılan toplantıya; İl Jandarma Komutan Vekili J.Alb. Bahri Bostancı, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt,  il milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve il genelindeki anaokulu ve ilkokul müdürleri ile okul aile birliği başkanları katıldı.
 
Toplantıda; İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, okullarımızda güvenli ortamın artırılmasına yönelik tedbirler ve çalışmalar, öğrenci devamsızlıklarının azaltılması ile ilgili yapılan çalışmalar ve sonuçları, Akademik Başarıyı Artırma Eylem Planı kapsamındaki faaliyetler, okul pansiyonlarının durumu ve izinsiz faaliyet gösteren eğitim/barınma yerlerinin durumuna ilişkin bilgiler verildi.
 
 
Toplantının son bölümünde, okullarımızın eğitim öğretimde karşılaştığı sorunların çözümüne ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN