Duroğlu Tokat'ta Gururla Temsil Edildi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, Tokat’ta düzenlenen “ Ak Belediyeler 2019 yolunda” toplantısına katıldı. 
Üç gün süren ve Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 12 Bakan Yardımcısı, Karadeniz Bölgesinde ki 18 ilin il, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, il yerel yönetim başkanları ve 13 ilin İl genel meclis Başkanları katıldığı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı Karadeniz Bölge toplantısı Tokat ilinde gerçekleşti.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan “2019 ve 2023 hedefleri doğrultusunda merkezi ve yerel yönetimlerle bir araya gelerek faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Ak Parti Belediyecilikte marka olmuş bir partidir, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da Belediyecilikte çığır açmış bir liderdir. 3 günlük çok verimli geçen bir toplantıya katıldık. Beldemizin daha yukarıya taşınması, daha yaşanabilir hale gelmesi adına bu toplantının çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.
Beldemizde yaptığı çalışmalar, devam eden projeler ve hayata geçirilecek projeler hakkında parti yetkilileriyle çeşitli temaslar ve görüşmeler sağlayan Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan “Duroğlu’nu çok güzel günler bekliyor. Biz bu olaya baş koyduk, hizmetlerimiz aralıksız sürecek ve devam edecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN