Dört Farklı Mahallede Çalışma

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok bölgesinde altyapı adına önemli çalışmalar yapılıyor.

Kayadibi Mahallesi’nde iki sokakta çalışma başlatan ekipler, Kaşbaşı ve Papatya sokağın altyapısını yeniliyor. 100’lük borularla su şebeke hattı çalışmaları yapan yetkililer, çalışmaların bitmesinden sonra mahallede zaman zaman yaşanan su sıkıntısının giderileceğini ifade ettiler.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler Çıtlakkale Mahallesi Batlama Caddesi üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede yaşanan altyapı sorunlarıyla nedeniyle kapsamlı çalışma başlatıldı.

Yaz mevsimi süresince yoğun bir çalışma programından başarılı sonuçlar elde eden Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün bir diğer ekibi de Teyyaredüzü Mahallesi Yeşil Sokak’ta altyapı çalışmalarına başladı. Olası yoğun yağışlarda su birikintisi ve sel gibi olayların yaşanmaması adına çalışmalarını sürdüren ekipler, sokakta 200 metrelik yeni hat yapıyor.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını planlayan müdürlük ekipleri, Hacısiyam Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde alt yapılarda bakım çalışmasına da devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN