Cumhurbaşkanı Erdoğan Giresun'a Geldi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkla hitap etmek ve AK Parti Giresun 6.İl Kongresi'ne katılmak üzere Giresun'a geldi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkla hitap etmek ve AK Parti Giresun 6.İl Kongresi’ne katılmak üzere Giresun’a geldi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.20’de İstanbul’dan Cumhurbaşkanlığına ait uçakla hareket ederek havayoluyla saat 12.45’de Ordu-Giresun Havalimanına geldi.
 
Ordu-Giresun Havalimanı’nda Vali Harun Sarıfakıoğulları ve il protokolü tarafından tören mangası ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Helikopterle Giresun’a gelerek 19 Eylül Kapalı Spor Salonu önünde toplanan sayıları on binlerle ifade edilen coşkulu bir kalabalığa hitap etti.
 
Konuşmasında, ilimize ve bölgemize yapılan yatırımlar başta olmak üzere gündeme dair birçok konuya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusu ile ilgili olarak da “Vatanımızı böldürtmeyeceğiz. PKK’sı falan filan ne oldu. Gabar’da, Cudi’de, Tendürek’te, Bestler Dereler’de inlerine gireceğiz dedik mi dedik. Girdik mi? Girdik. Nereye kaçtılar Suriye’ye. Kovaladık mı? Onlar kaçıyor biz kovalıyoruz. Fırat Kalkanı ve Afrin’de kovaladık, şimdi de devam ediyoruz. 3 bin 700’yu aşkın terörist etkisiz hale getirildi. Bu millete ihanet edeni affetmeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden başka devlet tanımıyoruz. Paralel devlet Pensilvanya’da arkasında kimler var biliyoruz. Onun için onları orada da kovalayacağız. Amerika ve Avrupa devletlerine gitse de kovalayacağız. Bırakmayacağız” dedi.
 
Salon dışında halka hitaben yaptığı konuşmasının ardından beraberinde Vali Harun Sarıfakıoğulları ve Ak Parti İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada kendilerini bekleyen; Mardin’in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Koruköy Mahallesi'nde, 17 Şubat 2017 tarihinde BTÖ mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanarak gazi olan Özel Harekat Polisi Yavuz Gündoğdu ve 2005 yılında Elazığ-Palu karayolunda şehit edilen Zafer Konak’ın babası Bayram Konak ile bir süre sohbet ederek, hatırlarını sordu.
 
Beraberinde; Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Av.Aytekin Şenlikoğlu ile 19 Eylül Kapalı Spor Salonundaki programa geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada da partililere seslendi. 
 
19 Eylül Kapalı Spor Salonu’ndaki programın ardından, aynı yerdeki makam odasında, Vali Harun Sarıfakıoğulları tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da Vali Harun Sarıfakıoğulları’na ziyaretin anısına hediye takdiminde bulunuldu. 
 
Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’daki programını tamamlayarak, Trabzon’da ki programına katılmak üzere havayoluyla Giresun’dan ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN