Çotanak Stadyumu İnşaatında Son Durum

Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Sayın Nurettin Canikli ve Giresun Milletvekili Sayın Av. Kadir Aydın, yapımı devam eden Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunarak ve Giresunspor Sosyal Tesislerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

  Vali  Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Sayın Nurettin Canikli ve Giresun Milletvekili Sayın Av. Kadir Aydın, yapımı devam eden Çotanak Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunarak ve Giresunspor Sosyal Tesislerini ziyaret etti.
 
Vali Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi İstanbul Milletvekili Canikli, Giresun Milletvekili Aydın, 29 Ağustos Çarşamba günü saat 15.30 da, yapımı 2019 yılı Mart ayında tamamlanması planlanan Çotanak Stadı ve Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ile yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
 
Yüklenici firma yetkilisi tarafından çalışmalar hakkında verilen bilgide; Giresun Merkez Aksu Mahallesinde yapımı devam eden 20 Bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatının çalışmalarının % 47, 1000 seyirci kapasiteli Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının ise % 21 oranında tamamlandığını, birlikte yapılan kompleksin toplam inşaat ilerlemesinin % 48 olduğu belirtilerek, betonarme çalışmalarının % 96 oranında tamamlandığı, Tribün Basamakları ve Çelik Çatı işlerinin ise % 100 oranında tamamlandığı bilgisi verildi. İnşaatın ince işlerinin % 52 (duvar,sıva,doğrama,seramik vs.), elektrik imalatının % 35, çatı mebran kaplama ve mekanik imalatların % 65, altyapı imalatının ise % 15 oranında tamamlandığını söyleyen yüklenici firma yetkilileri, stadyumun çim saha, koltuk yerleşimi ve çevre düzenlemesi işlemlerine de en kısa sürede başlanacağını ifade ettiler.
 
TBMM’de 22, 23 ve 24. Dönemde Giresun Milletvekilliği, 22. Dönemde TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Avrupa Akdeniz Parlamenter Asamblesi Üyeliği, 23 ve 24. Dönemde AK PARTİ Grup Başkanvekilliği, 62. Hükümette Gümrük ve Ticaret Bakanı, 65. Hükümette Başbakan Yardımcısı, ve 66. Hükümetti Milli Savunma Bakanı olarak görev yapan Giresunlu hemşehrimiz Sayın Nurettin Canikli, yeni stadın çok büyük bir yatırım olduğunu dile getirerek, Çotanak Stadı tamamladığında, Giresunspor’un burada Süper Lig maçları oynamasını çok arzu etiğini belirtti.
 
Vali Harun Sarıfakıoğulları, AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli ve Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın’ın Çotanak Stadyumu inşaatındaki incelemeleri sırasında; İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, AK Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve yüklenici firma yetkilileri de hazır bulundu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN